300.000 euros en ajuts

Darrers dies per presentar projectes a la tercera convocatòria de la iniciativa de la Fundació Pinnae d'impuls social

Com a novetat, aquest any la Fundació Pinnae introdueix el desdoblament de les dotacions econòmiques en dues modalitats i vincula les propostes amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030

Redacció Vilafranca del Penedès 28-05-2020 9:42 Lectures 1247

La Fundació Pinnae tanca el proper 2 de juny la seva tercera Convocatòria de Projectes a l’Impuls Social pel Territori, que posa a disposició 300.000 eurps per a les entitats socials que treballen per fer front als reptes de la vegueria Penedès. La convocatòria és una mostra del compromís de la Fundació Pinnae en aquestes dates de pandèmia de coronavirus i confinament que afecten especialment totes les entitats i a totes les persones en risc d'exclusió social. Es limita a la presentació d'un únic projecte per entitat i les entitats que ja han rebut l’ajut de Pinnae en anteriors edicions podran presentar-se amb un projecte diferent.

La convocatòria que finalitza el proper 2 de juny s’adreça a tots aquells projectes que es desenvolupin a les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia, El Baix Penedès i el Garraf, liderats per organitzacions de l’economia social, incloent entitats privades no lucratives.

Amb l'obertura d'aquesta línia d'ajuts a projectes socials, des de la Fundació Pinnae torna a posar en valor el compromís adquirit amb el teixit social més vulnerable del nostre territori, i que ara més que mai necessita recursos per adaptar o reorientar la seva activitat a favor dels col·lectius en risc d’exclusió social.

Les entitats sol·licitants podran presentar el seu projecte entre el 05/05/2020 i el 02/06/2020 (ambdós inclosos), complimentant degudament el formulari a la modalitat a la qual s’opta i que es pot descarregar al web www.pinnae.cat/convocatories. La presentació de les propostes és online, a través de l’apartat “Presentació de projectes” del web www.pinnae.cat/convocatories.

D'entre tots els projectes, la Fundació Pere Tarrés, entitat reconeguda i amb una llarga experiència en aquest tipus d'accions, portarà a terme la selecció dels projectes més adequats.

Les sol·licituds que es poden presentar han de tenir com objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d'exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats sòcio-educatives.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No