Revetlla diferent

Cubelles tancarà les platges durant la revetlla de Sant Joan

Sí que es permetrà, però, l’entrada als ‘xiringuitos’, que obren les seves portes a partir d’aquest divendres, dia 12

Redacció Cubelles 12-06-2020 12:38 Lectures 2503
Cubelles tancarà les platges durant la revetlla de Sant Joan. Ajuntament de Cubelles

Cubelles tancarà les platges durant la revetlla de Sant Joan. Ajuntament de Cubelles

L’Ajuntament de Cubelles ha decidit prohibir l’accés a les platges durant aquesta revetlla de Sant Joan, responent a criteris de prevenció sanitària arran de la covid-19. Tanmateix, el que sí que es permetrà serà l’entrada a les guinguetes de primera línia de mar, que justament reprenen la seva activitat aquest divendres dia 12, una setmana abans del que s’havia apuntat inicialment, després que el Servei del Litoral del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat hagi accedit a la petició del govern municipal, formulada amb la voluntat de reprendre, amb la màxima celeritat, l’activitat econòmica d’aquest sector de l’hostaleria local.

Durant la revetlla, els popularment coneguts com a xiringuitos tindran delimitat el seu radi d’actuació per tal que no es pugui traspassar cap a la platja. La decisió de l’Ajuntament, en consonància amb la majoria de viles incloses a la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible, serà d’obligat compliment i comportarà sancions per a aquelles persones que no la respectin.

Des del govern municipal, a més, es prega que tothom celebri la revetlla de Sant Joan amb respecte i extremant les precaucions.      

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No