Revetlla diferent

Cubelles tancarà les platges durant la revetlla de Sant Joan

Sí que es permetrà, però, l’entrada als ‘xiringuitos’, que obren les seves portes a partir d’aquest divendres, dia 12

Cubelles tancarà les platges durant la revetlla de Sant Joan. Ajuntament de Cubelles

Cubelles tancarà les platges durant la revetlla de Sant Joan. Ajuntament de Cubelles

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Cubelles ha decidit prohibir l’accés a les platges durant aquesta revetlla de Sant Joan, responent a criteris de prevenció sanitària arran de la covid-19. Tanmateix, el que sí que es permetrà serà l’entrada a les guinguetes de primera línia de mar, que justament reprenen la seva activitat aquest divendres dia 12, una setmana abans del que s’havia apuntat inicialment, després que el Servei del Litoral del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat hagi accedit a la petició del govern municipal, formulada amb la voluntat de reprendre, amb la màxima celeritat, l’activitat econòmica d’aquest sector de l’hostaleria local.

Durant la revetlla, els popularment coneguts com a xiringuitos tindran delimitat el seu radi d’actuació per tal que no es pugui traspassar cap a la platja. La decisió de l’Ajuntament, en consonància amb la majoria de viles incloses a la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible, serà d’obligat compliment i comportarà sancions per a aquelles persones que no la respectin.

Des del govern municipal, a més, es prega que tothom celebri la revetlla de Sant Joan amb respecte i extremant les precaucions.      

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local