Alerta sanitària

Acaba la intervenció a la residència per a gent gran Els Josepets de Vilanova i la Geltrú

La residència Els Josepets, a Vilanova i la Geltrú, en una imatge distribuïda el 22 de gener de 2021. Ajuntament de Vilanova

La residència Els Josepets, a Vilanova i la Geltrú, en una imatge distribuïda el 22 de gener de 2021. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El departament de Salut va signar divendres, 5 de març, la resolució que dona per acabada la intervenció de la residència per a gent gran Els Josepets de Vilanova i la Geltrú. El centre va ser intervingut el 23 de gener per fer front a l'elevat nombre de casos de covid-19, i que va provocar la mort de vuit dels seus usuaris. En aquell moment es va decidir que l'entitat STS Gestió de Serveis Socio-Sanitaris S.L. n'assumís la gestió de manera temporal amb la supervisió del departament de Salut. Actualment, la residència es troba en les condicions adequades per retornar-ne la gestió a l'organisme autònom municipal Assistència Integral Social i Sanitària (AISSA). En aquests moments hi conviuen 94 residents i cap és positiu de covid-19.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local