Alerta sanitària

La residència Els Josepets incorpora aquest dilluns nou personal de gerocultura per atendre el brot de covid-19

En les darreres hores ha mort una altra persona resident a causa del coronavirus

La residència Els Josepets incorpora aquest dilluns nou personal de gerocultura per atendre el brot de covid-19. Ajuntament de Vilanova

La residència Els Josepets incorpora aquest dilluns nou personal de gerocultura per atendre el brot de covid-19. Ajuntament de Vilanova

A partir de dilluns s'incorporen a la plantilla de la residència Els Josepts personal de gerocultura, procedents de la borsa de treball del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Des de la direcció del centre s'havia fet aquesta petició davant la manca de personal, afectat pel brot de Covid-19.

En paral·lel, i a causa de l'alt nombre de persones contagiades entre els residents, a partir de dilluns s'incrementa també l'Atenció Primària, que se sumarà a l'equip existent a la residència. De dilluns a divendres, un metge i una infermera visitaran les persones que han desenvolupat la malaltia, així com també les que no ho han fet. D'aquesta manera es podrà fer un seguiment més estret de cada cas i detectar precoçment qualsevol símptoma.

Durant el cap de setmana la residència comptarà amb el suport de l'equip sanitari de les urgències de l'Atenció Primària. Dilluns, està prevista la visita de dos inspector de Salut Pública de la Generalitat. Es tracta de les visites que es realitzen de forma periòdica als centres geriàtrics, per valorar cada situació i determinar si s'escau nous protocols d'actuació.

Pel que fa a l'estat de salut de les persones residents, cal lamentar la mort d'una de les persones que estava hospitalitzada des del 10 de gener. Actualment són quatre, les persones que han estat traslladades a l'hospital, la darrera divendres a la tarda. La resta es mantenen estables o asimptomàtiques.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!