Porta a porta

L'Ajuntament de Sant Sadurní denuncia incompliments en els serveis mínims de la vaga d'escombraries

El consistori demana a al ciutadania que, davant aquesta situació i la incertesa que es manté per als propers dies, traslladin els seus residus als contenidors instal.lats als punts d’emergència

L'Ajuntament de Sant Sadurní denuncia incompliments en els serveis mínims de la vaga d'escombraries. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

L'Ajuntament de Sant Sadurní denuncia incompliments en els serveis mínims de la vaga d'escombraries. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha denunciat a través de les xarxes socials que aquesta passada nit s’han tornat a incomplir els serveis mínims acordats amb motiu de la vaga en la recollida de residus porta a porta per part dels treballadors de Prezero, empresa concessionària del servei a través de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Davant d'aquesta situació, el consistori ha demanat a la ciutadania "que, davant aquesta situació i la incertesa que es manté per als propers dies, traslladin els seus residus als contenidors instal.lats als punts d’emergència que s’han habilitat des d’aquest cap de setmana, així com a la deixalleria municipal".

L’Ajuntament assegura que està posant tots els mitjans al seu abast per minimitzar l’impacte d’aquest incompliment dels serveis mínims,  sense vulnerar alhora el dret a vaga dels treballadors, i és mostra molt contundent a l’hora de denunciar l’incompliment dels acords fixats pel departament d’Empresa i Treball i reclamar a les parts implicades una solució a aquest conflicte.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local