PREZERO

Vaga a partir de divendres a la recollida de residus porta a porta de l'Alt Penedès

La Mancomunitat gestiona aquest servei als municipis d'Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit

Vaga a partir de divendres a la recollida de residus porta a porta de l'Alt Penedès. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Vaga a partir de divendres a la recollida de residus porta a porta de l'Alt Penedès. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El comitè d'empresa de PREZERO, empresa concessionària de la recollida de residus porta a porta a 5 municipis de l’Alt Penedès per encàrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ha anunciat una convocatòria de vaga indefinida a partir de les 22:00 hores d'aquest divendres.

Des de la Mancomunitat han informat que s’està a l’espera de l’evolució de les negociacions entre el comitè de treballadors i l’empresa concessionària, que continuen obertes, i que s’ha presentat la petició de serveis mínims al Departament de Treball tenint en compte les característiques del sistema de recollida porta a porta. En aquest punt, també s’està a l’espera que la Generalitat aprovi el decret que estableixi els serveis mínims.

La Mancomunitat es manté una comunicació fluïda i continuada amb els alcaldes dels municipis que formen part d’aquest contracte de recollida, Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit, per tal d’informar-los de l’evolució dels esdeveniments.

En cas de que finalment la vaga sigui una realitat, la Mancomunitat apel·la a la col·laboració ciutadana i recomana seguir els canals de comunicació de cada ajuntament on s’anirà informant de la situació en cada moment.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local