Treballs de pintura i neteja

Renfe inicia treballs de millora en l’edifici de l’estació de Cubelles

L’empresa pública garanteix l’assessorament a les persones que necessitin ajuda a les màquines d’autovenda

Redacció Cubelles 29-10-2015 17:55 Lectures 2821
Renfe inicia treballs de millora en l’edifici de l’estació de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Renfe inicia treballs de millora en l’edifici de l’estació de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

L’empresa estatal Renfe ha començat aquest dijous al matí diverses tasques de millora de l’edifici de l’estació i el seu entorn més proper. Concretament, les obres consisteixen en treballs de pintura del vestíbul, la neteja de grafits, el condicionament del mur que separa l’entrada del recinte de les vies del tren a la banda de muntanya, les escales que connecten l’estació amb el carrer del General Prim i el cobriment dels clots existents a l’aparcament asfaltat.

En una reunió mantinguda aquest dijous entre el director de Rodalies Catalunya, Fèlix Martín; l’alcaldessa, Rosa Fonoll, i el regidor de Medi Ambient i Salut, Josep Maria Hugué, el responsable de l’empresa estatal s’ha compromès a impulsar una reunió amb Adif, el gestor de les infraestructures ferroviàries, per tractar la resta d’obres que són responsabilitat d’aquesta segona companyia, com la instal·lació d’una tanca perimetral de seguretat des del terme municipal de Vilanova i fins a l’avinguda de la Riera que eviti el creuament de les vies.

El director de Rodalies Catalunya, Fèlix Martín, també ha assegurat que la companyia seguirà amb el procés d’automatització de les estacions de l’entorn metropolità de Barcelona, tot i que ha garantit la presència de personal per assessorar els usuaris en el procés de compra del bitllet a les màquines expenedores. Martín també ha recordat que qualsevol client pot reclamar l’assistència del personal de la cafeteria atès que així ho estableix l’acord entre la companyia i l’empresa adjudicatària del servei.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No