Vall d'en Joan

L'Agència de Residus de Catalunya finançarà amb 33 milions la clausura de l'abocador del Garraf

Finalment, l’ARC dedicarà més d’un milió d’euros a l’estudi hidrogeològic per analitzar les causes de les olors a la surgència de la Falconera

Redacció Sitges 17-07-2019 20:55 Lectures 3870
Abocador de la Vall d'en Joan, al massís del Garraf. AMB

Abocador de la Vall d'en Joan, al massís del Garraf. AMB

El consell de direcció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha aprovat avui una proposta de conveni amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per aportar 33,4 milions d’euros per a les obres de clausura de l’abocador de la Vall d’en Joan, situat al massís del Garraf i que va cessar la seva activitat el 2006.

En concret, les tasques pendents al dipòsit es finançaran amb 31,8 milions, mentre que 645.836 euros es destinaran a l’assistència tècnica dels treballs que s’han de dur a terme el 2019. Finalment, l’ARC dedicarà més d’un milió d’euros a l’estudi hidrogeològic per analitzar les causes de les olors a la surgència de la Falconera, a prop del nucli de Garraf.

L’AMB serà l’encarregada de tramitar la contractació dels diferents treballs i també d’obtenir els permisos i llicències que siguin necessaris per dur-los a terme.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres