Glòria

Interior demana "no abaixar la guàrdia" tot i que hi haurà "una certa pausa" en les precipitacions dimecres al matí

El Meteocat indica que l'onatge registrat és dels pitjors dels darrers anys

ACN/ Miquel Codolar Barcelona 21-01-2020 20:39 Lectures 3494

Les precipitacions que poden durar encara unes hores a les Terres de l'Ebre són "el focus" d'atenció del Servei Meteorològic de Catalunya el vespre d'aquest dimarts. Dimecres al matí s'espera "una certa pausa" en les precipitacions però el cap de Predicció del Servei Meteorològic de Catalunya, Santi Segalà, ha demanat "no abaixar la guàrdia" perquè de cara a la tarda hi haurà "una nova onada de precipitacions més centrades a la part est de Catalunya" que aniran disminuint de cara al dimecres a la nit i el dijous. Si bé encara és aviat per valorar si l'episodi de neu, vent, pluja i onatge és el pitjor dels darrers anys, Segalà sí que ha indicat que l'onatge registrat és dels "pitjors". "La prudència és una magnífica companyia en dies com aquests", ha reiterat el secretari general d'Interior, Brauli Duart.

 

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres