Festa presentació Tingladu

Manu Chao La Ventura, Oques Grasses, Itaca Band, Pirats Sound Sistema i més, tots junts, a Vilanova

El concert d’aquest dissabte 7 de maig reunirà en el mateix escenari una figura de renom internacional al de les bandes catalanes més populars i festives del moment i no hi faltaran sorpreses

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-05-2016 10:56 Lectures 2420
Festa de presentació del Tingladu. Eix

Festa de presentació del Tingladu. Eix

Tot plegat serà la primera festa de presentació del Tingladu de Vilanova i la Geltrú, organitzat per l’entitat sense ànim de lucre Can Pistraus. Les entrades es poden adquirir per només 5€ (més 1€ de gestió) a www.eltingladu.cat

La societat vilanovina es pren la cita com una demostració de força davant de la pressió judicial que han rebut els festivals de la ciutat arran d’una sentència del TSJC

Cultura o Mort! és el lema del Tingladu que s’uneix a la reivindicació #NoFemSorollFemCultura impulsada pel teixit
associatiu de la ciutat

Manu Chao La Ventura, Oques Grasses, Itaca Band, Pirats Sound Sistema, Animal, Mocambo, The Rigodonians i DJ OGT actuaran a la capital del Garraf en una ocasió única i amb un preu segurament irrepetible. Per aquest motiu, la capital del Garraf està atenta al que pot ser un dels concerts més nombrosos de la seva història.

L’entitat Can Pistraus, una associació sense ànim de lucre, impulsora del festival El Tingladu, ha reunit en una mateixa nit i un mateix escenari a alguns dels màxims exponents internacionals, catalans i vilanovins de la música festiva i reivindicativa. Manu Chao La Ventura ha confirmat en els dos concerts que ha ofert a la Sala Salamandra que està més en forma que mai i el seu directe continua aixecant el públic amb dosis d’eufòria i lluita a tota metxa.

Però a més a més, dissabte també actuaran els Oques Grasses, una banda que acaba de publicar un tercer disc You Poni que posa de manifest la solidesa d’un projecte festiu i sense pretensions.

Itaca Band, des de Montcada i Reixach, tenen una experiència contrastada en escenaris de tot el país que els serveixen d’un aval més que respectable en un compromís com el de dissabte.

A tot plegat cal sumar-hi els Pirats Sound Sistema. Els veterans de Sants no han deixat de fotre canya en molt de temps i a Vilanova i la Geltrú, una plaça que ja coneixen, no seran menys.

El cartell l’arrodoneixen els Animal, que tot i que són nous en el panorama, ja estan traient el cap en escenaris de tots els Països Catalans per fer-se un forat en aquesta àmplia gamma de ritmes que uneixen festa i reivindicació. I segurament els més desconeguts fora del Garraf són Mocambo, però aquesta banda amb més de 10 anys de concerts de proximitat és un dels refrents generacionals dels joves del territori i segur que tindran una bona afició per animar des del minut 0. I per generar l’ambient necessari d’entrada i sortida de la festa, obriran la sessió els Rigodonians i tancarà la nit el Dj OGT.

Les entrades es mantindran a la venda en els punts físics fins aquest dimecres i a www.eltingladu.cat fins el dissabte a les 12 del migdia. En cas que no s’hagin venut les 10.000 entrades previstes, hi haurà un servei de taquilla que obrirà a les tres de la tarda de dissabte.

A banda de l’espectacle musical assegurat amb aquest cartell, l’organització s’ha assegurat de tenir-ho tot a punt pel confort del nombrós públic assistent. Més de 400 persones formaran part de l’equip organitzat per l’entitat Can Pistraus per assegurar l’esdeveniment, gestionar els accessos o servir a les barres.

En aquest sentit, l’organització insisteix als assistents que la millor opció per arribar a Vilanova i la Geltrú el dissabte és el transport públic, en tren o en autobús. És molt recomanable fer el trajecte amb temps. Si cal, dinant ja a la ciutat, sobretot si no es disposa d’entrada anticipada. A l’estació de tren hi haurà informadors i s’habilitarà
un transport llançadora a 1€ per persona, que portarà als assistents que ho vulguin fins al concert i en acabar, fins a l’estació. També zones d’aparcament habilitades a l’entorn proper a la zona esportiva.

L’horari d’obertura de les taquilles dissabte en el cas que quedin entrades serà a les 15h i el recinte obrirà portes a dos quarts de sis de la tarda. Les actuacions està previst que segueixin aquesta programació:

17.30 Rigodonians
19.00 Mocambo
20.10 Animal
21.25 Itaca Band
23.00 Manu Chao La Ventura
01.50 Oques Grasses
03.20 Pirat’s Sound Sistema
04.30 Dj OGT
05.30 Fi de festa


GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No