Setmana Santa

La Passió torna a la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-04-2017 7:49 Lectures 3729
Els actors a l'església de Santa Maria de la Geltrú . Eix

Els actors a l'església de Santa Maria de la Geltrú . Eix

El dia 8 d'abril a dos quarts de nou del vespre es representarà a l'església de Santa Maria de la Geltrú "Aquell qui dona testimoni".

Es tracta d'una obra basada en la Passió que es faci entenedora i atractiva per a totes les edats. El text ha estat escrit per les germanes Sònia i Núria Dallà que tambe són les directores de l'obra.

A la representació intervenen 40 actors acompanyats pel Grup Instrumental de la Geltrú. també s'ha comptat amb la col.laboracio de l'Escola El Cim, Jordi Valls, Mossen Pere Milá i la Parroquia de Santa Maria de la Geltrú.

L'obra presenta la història de Jesús des d'un punt de vista actual i diferent, on la força està en la simbologia i les paraules. Aquests elements faran que el públic s'impliqui en l'obra des d'un principi.

L'entrada es gratuita. La darrera vegada que es va representar "La Passio" a Vilanova i la geltrú va ser el 1958 al Círcol Catòlic.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres