Polèmic tuit

La CCMA condemna "l'actitud insultant i de falta de respecte" d'Albà envers Arrimadas a les xarxes

Vigila no vagis a petar a Àmsterdam... allà, tindries tots els teus drets laborals respectats!, va escriure l'actor

ACN/ Pere Francesch Vilanova i la Geltrú 25-02-2019 12:25 Lectures 2408

La CCMA ha condemnat "l'actitud insultant i de falta de respecte" de l'actor Toni Albà envers la líder de Cs, Inés Arrimadas. En una piulada d'aquest diumenge amb motiu del viatge d'Arrimadas i el grup parlamentari a Waterloo, Albà va escriure: "Vigila no passis de llarg i vagis a petar a Àmsterdam... allà, estaries com a casa i a més a més tindries tots els teus drets laborals respectats!" Un comentari que va rebre moltes crítiques a les xarxes socials. A través d'un comunicat, la CCMA ha assenyalat que els comentaris de Toni Albà "a les xarxes socials ni representen TV3 ni són mai en nom d'aquest mitjà" i ha assegurat que les expressions públiques que pugui emetre des del seu perfil personal a Twitter "queden fora de l’àmbit d’aplicació del Llibre d’estil de la CCMA".

La CCMA ha recordat que Toni Albà no és treballador ni col·laborador de la Corporació, sinó "un actor contractat ocasionalment per empreses que treballen per a la CCMA en formats de producció associada". Per aquest motiu, ha apuntat que les expressions públiques que pugui emetre des del seu perfil personal a Twitter "queden fora de l’àmbit d’aplicació del Llibre d’estil de la CCMA".

La CCMA ha destacat que "tot i ser des d’un perfil personal, l’actitud insultant i de falta de respecte a les xarxes socials és absolutament condemnable i no s’ha de poder vincular, en cap cas, a l’humor o al sarcasme que es pugui fer des de qualsevol programa de la ràdio o la televisió públiques de Catalunya".

Polònia i Minoria Absoluta

La direcció del programa Polònia i de Minoria Absoluta ja va manifestar aquest diumenge que no compartien "en absolut" el contingut de la piulada de l'actor Toni Albà dirigida a Inés Arrimadas. "Els comptes dels actors i altres membres de l'equip del programa són de caire personal i només els seus titulars en són responsables. Malgrat tot, volem deixar clar que els insults i les desqualificacions de tipus masclista no encaixen amb la nostra manera d'entendre l'humor".

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No