Marxa enrere

Toni Albà demana disculpes "si alguna persona s'ha sentit ofesa" per la seva piulada sobre Arrimadas

'Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir', diu l'actor

ACN/ Pere Francesch Vilanova i la Geltrú 25-02-2019 12:37 Lectures 3006
Pla curt de Toni Albà atenent els mitjans de comunicació el 31 de maig de 2018 . ACN

Pla curt de Toni Albà atenent els mitjans de comunicació el 31 de maig de 2018 . ACN

L'actor Toni Albà ha demanat disculpes "si alguna persona s'ha sentit ofesa" per la seva piulada envers la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas. En una piulada d'aquest diumenge amb motiu del viatge d'Arrimadas i el seu grup parlamentari a Waterloo, Albà va escriure: "Vigila no passis de llarg i vagis a petar a Amsterdam... allà, estaries com a casa i a més a més tindries tots els teus drets laborals respectats!" Després de les crítiques que ha rebut, Albà ha replicat que "com diria aquell tan respectat que anava de 'campamentos': 'Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir'. Albà també ha afegit que en cap cas demana disculpes "per paraules que no ha escrit. Ho dic per si algú pateix d'aquest mal tan escampat anomenat "deficiència en la comprensió lectora", que s'ho faci mirar".

La CCMA havia condemnat aquest matí "l'actitud insultant i de falta de respecte" d'Albà envers Arrimadas. A través d'un comunicat, la CCMA ha assenyalat que els comentaris de l'actor "a les xarxes socials ni representen TV3 ni són mai en nom d'aquest mitjà" i ha assegurat que les expressions públiques que pugui emetre des del seu perfil personal a Twitter "queden fora de l’àmbit d’aplicació del Llibre d’estil de la CCMA".

La direcció del programa Polònia i de Minoria Absoluta ja va manifestar aquest diumenge que no compartien "en absolut" el contingut de la piulada d'Albà . "Els comptes dels actors i altres membres de l'equip del programa són de caire personal i només els seus titulars en són responsables. Malgrat tot, volem deixar clar que els insults i les desqualificacions de tipus masclista no encaixen amb la nostra manera d'entendre l'humor".

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No