Polèmic tuit

Toni Albà: "No tornaré al Polònia!"

L'actor explica que havia fet proves per posar-se a la pell de Santiago Abascal i que al final no l'interpretarà

ACN/ Pere Francesch Vilanova i la Geltrú 04-04-2019 22:20 Lectures 4588
Pla mitjà de l'actor Toni Albà disfressat de Joan Carles I aquest dissabte 30 de març de 2019. Girona Comedy Festival

Pla mitjà de l'actor Toni Albà disfressat de Joan Carles I aquest dissabte 30 de març de 2019. Girona Comedy Festival

L'actor Toni Albà ha estat contundent en una piulada quan ha assegurat: "No tornaré al Polònia!" De fet, Minoria Absoluta va apartar "temporalment" a l'actor de 'Polònia'. Tot va començar amb una piulada d'Albà amb motiu del viatge de la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i el seu grup parlamentari a Waterloo, quan va escriure: "Vigila, no passis de llarg i vagis a petar a Àmsterdam... allà estaries com a casa i a més a més tindries tots els teus drets laborals respectats!" Després, doncs, que se l'apartés "temporalment", segons va explicar la productora Minoria Absoluta, ara Albà ha declarat que ja no hi tornarà. De fet, ha explicat que havia fet proves, com mostra amb una imatge, per posar-se a la pell de Santiago Abascal i que al final no l'interpretarà.

Albà ha penjat una imatge d'una prova de maquillatge d'ell caracteritzat com a Santiago Abascal, el líder de Vox. "Gran treball de les maquilladores. Les enyoraré!", ha escrit. L'actor ha desitjat sort a Noé Blancafort, l'actor que es posarà a la pell del polític. "Jo surto del "congelador" per seguir fent ús del Dret a la Llibertat d’Expressió, costi el què costi i sense embuts", ha apuntat Albà. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré