Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú

Ramon Francàs Martorell Assaig i història

Editorial Cossetània Edicions
Català
160 pàgines
14.5 euros

Un treball periodístic que és el reflex d’una cuina identitària, la vilanovina, a càrrec del periodista vilanoví Ramon Francàs.

Portada del llibre Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú

Sinopsis

De les incommensurables gambes de Vilanova als ancestrals bull de tonyina, espineta o all cremat, passant pel popular xató casolà, els espigalls o uns bons borregos, Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú és un recorregut sentimental pels productes gastronòmics i els fogons de la capital del Garraf. És un llibre de suculències que no vol ser un receptari tot i incloure-hi receptes. El recull d’aquests productes i plats, i els seus protagonistes, es concep com un àpat. O sigui, hi trobarem entrants, primers plats, segons plats, postres i un bon cafetonet.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.