El libro rojo de las mujeres emprendedoras

Guernica Facundo Informàtica i empresa

Editorial Libros de Cabecera
Castellà
17,00 euros

Un text imprescindible per a les dones que volen emprendre un projecte empresarial

Portada del llibre El libro rojo de las mujeres emprendedoras

Ressenya de www.llibresdempresa.cat

El llibre que tens a les mans és un text imprescindible per a les dones que volen emprendre un projecte empresarial i per a totes les interessades a conèixer la situació de les dones en el món econòmic. Es tracta d'una obra absolutament documentada amb estudis reconeguts, que pretén mostrar de forma ordenada i concisa quin és el perfil de les dones emprenedores-valors, formes d'actuar i resultats-i les diferències amb els seus homòlegs emprenedors, mostrant les seves principals característiques de forma objectiva.

Així mateix, Guernica Facundo Vericat repassa els condicionants de qualsevol emprenedora: per què emprendre? ¿En quin sector? ¿Amb quin capital? ¿Sola o en companyia? Respondre a aquestes preguntes aporta dades per a un major autoconeixement, el que permet plantejar-se la conveniència de l'emprenedoria, i suposa un punt de partida sòlid des d'on començar.

El llibre finalitza amb una part dedicada a la descripció de les habilitats i les eines més útils per gestionar qualsevol projecte empresarial.

«El llibre vermell de les dones i emprenedores és un llibre suggerent i rigorós, que espero sigui un estímul perquè moltes dones tinguin referències i models al seu abast i es decideixin a emprendre ia crear una empresa, i encara que no sigui una tasca gens fàcil , aconsegueixin sentir acompanyades». Maravillas Rojo Torrecilla, ex presidenta de Barcelona Activa i ex secretària general d'Ocupació del Govern d'Espanya.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.