Motivación y creatividad en clase

Kaye Thorne Assaig i història

Editorial Graó
Castellà
15,75 euros

Essencial en la nostra vida, la creativitat ens permet créixer com a persones i desenvolupar el nostre potencial social. Per això la seva aplicació a l'escola té una transcendència enorme per a la comunitat.

Portada del llibre Motivación y creatividad en clase

Ressenya de www.llibresdempresa.cat

Sense creativitat no hi ha progrés; necessitem gent capaç d'articular idees esbojarrades i desconcertants; necessitem gent que ens tregui del nostre ensopiment. Cal comprendre que el món laboral fa servir el que les escoles li ofereixen, si creem generacions de joves indiferents a la novetat, incapaços de pensar per si mateixos o d'afrontar pensaments complexos, no obtindrem innovació.

Aquest llibre ofereix les eines indispensables per dur a terme aquesta transformació tan necessària; busca trobar professors que inspirin i centres dedicats a oferir experiències d'aprenentatge úniques.

Aquest llibre estimula i convida a l'educació des d'un enfocament creatiu, i ho fa identificant les millors maneres d'acompanyar l'alumnat en el seu excitant viatge a través de l'aprenentatge i el descobriment; ensenyant-nos com proporcionar un ambient educatiu motivador i fer de l'aprenentatge tota una aventura , però també ajudant el professorat a estimular la creativitat infantil, donant suport al jove a l'hora de prendre decisions professionals creatives.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.