Psicomagia

Alejandro Jodorowsky Assaig i història

Editorial De Bolsillo
Castellà
7,95€

Psicomagia és el document més complet sobre l'evolució de l'obra creativa i terapèutica d'Alejandro Jodorowsky, i inclou la versió íntegra del text fonamental per comprendre la psicomàgia.

Portada del llibre Psicomagia

www.llibresdempresa.cat

L'autor ens mostra el camí que el va portar a ella, des dels seus primers actes poètics i teatrals fins al seu aprenentatge per controlar el món oníric. Aquests passos imprescindibles, juntament amb el coneixement que mestres, curanderos i xamans li van transmetre, va ser el que va donar origen a les seves tècniques per curar, conegudes com psicomàgia i Psicogenealogia.

El llibre ofereix també al lector una recent entrevista amb Jodorowsky, en la qual ens parla de la mort, del destí, les religions, la clonació humana, la seva idea sobre el futur de la humanitat o la necessitat de despertar la nostra ment. El volum el tanca un curs amb exercicis, on l'autor ens mostra com és possible desenvolupar la nostra creativitat i utilitzar-la perquè ens alliberi de rols i idees preconcebudes, i un apèndix amb dotze casos psiquiàtrics reals els pacients van ser curats en ser-los prescrits actes de psicomàgia . 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.