Manipula tus fotografías digitales con Photoshop

Editorial Anaya Multimedia
Guías Prácticas
Castellà
396 pàgines
33 euros

Aquest llibre ens mostrarà com anar més enllà en el treball amb les fotografies digitals, gràcies als trucs i tècniques que els principals professionals del sector fan servir amb Adobe Photoshop: retocar, editar, enfocar i presentar.

Portada del llibre Manipula tus fotografías digitales con Photoshop

Sinopsis

Les càmeres digitals van millorant constantment i comencen a ser realment assequibles, constituint una interessant eina pell món del disseny i la imatge en general, en canvi és xocant l’ús que molts usuaris fan d’aquesta càmara, limitant-se a fer-les servir com a cameres de revelat instantani, obtenint únicament fotografies per imprimir-les.

El llibre ens explicarà diferents tècniques per poder manipular-les i millorar-les d’una forma fàcil i assequible. Aprendrem a fer composicions, a retallar imatges i guardar-les d’una forma òptima, eliminar els ulls vermells i treballar amb les imatges per poder-les publicar a la Web o en altres medis.

També podrem corregir el color, l’enfoc, els signes d’envelliment, les arrugues, les imperfeccions, aprimar, modificar els fons o la profunditat ... en definitiva, a controlar els problemes més comuns i fins i tot, a aplicar els efectes especials més coneguts per millorar-ne la qualitat.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.