Política

Adam Thirlwell Narrativa català

Editorial Anagrama-Empúries
Català
267 pàgines
19.5 euros

Política no va sobre política. És una comèdia de sexe lleugera i divertidíssima que farà riure fins i tot els més escèptics.

Portada del llibre Política

Sinopsis

Moshe és un jove actor de teatre amb talent i mig jueu que viu a Londres, i Nana és una estudiant d’arquitectura molt guapa que té una debilitat per la Bauhaus i pel seu pare. Després d’un breu flirteig, Moshe i Nana acaben al llit. Però la veritat és que a Nana no li interessa gaire el sexe. De tota manera, no tan sols intenta satisfer els desigs de Moshe, sinó que també acaba implicant la seva amiga Anjali en un ménage à trois.

Política explora els problemes domèstics més significatius que giren al voltant del sexe. ¿Com t’has de comportar en un ménage à trois? ¿És correcte posar-se a llegir mentre dues persones estan fent sexe al teu costat? ¿Està permès posar-se gelós? ¿Si tens èczema, pots dir que la pluja daurada no és bona per la pell?

Política és una comèdia sobre la bondat. I, alhora, és una novel·la sobre Milan Kundera, la higiene personal del president Mao, Václac Havel, les compres, el fetitxe sexual de Hitler, l’egoisme, l’ejaculació precoç, la difunta reina mare d’Anglaterra, les converses telefòniques d’Stalin, unes manilles de vellut rosa i la teoria de l’hegemonia d’Antonio Gramsci.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.