En algun punt de les muntanyes d'Ararat

Jordi Mata Narrativa català

Editorial Edicions 62
El Balancí, núm. 495
Català
333 pàgines
22.9 euros

Els interessos i les lleis que s'emparen en la televisió, el seu poder, la seva immensa capacitat de manipular les dones i els homes del carrer, són alguns dels punts clau d'aquesta novel·la.

Portada del llibre En algun punt de les muntanyes d'Ararat

Sinopsis

Nova York, 1997. El canvi de mil·leni és a prop, molt a prop, i un sentiment d'angúnia esquitxat de referències apocalíptiques plana sobre algunes consciències. Des de les pantalles de la televisió, el popular reverend Frank Lyle anuncia la imminent fi del món. A ell li ha estat revelat que la manera que té la humanitat de salvar-se és recuperar la fe en Déu tot localitzant l'indret exacte on es va aturar l'arca de Noè després del Diluvi. Per tal d'aconseguir-ho, està disposat a organitzar una expedició a l'Ararat que intentarà trobar les restes de l'arca i rescatar tothom de la por...

Lluny d'aquestes preocupacions, un policia escèptic i desenganyat investiga un afer rutinari, res que sembli tenir cap relació amb una possible catàstrofe capaç de comprometre el futur del planeta. Però més d'un detall no quadra, i el tinent Smetatine comença a sospitar d'aquell de qui ningú no sospitaria.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.