Management Buy Out

L'equip directiu de Venca compra l'empresa a la companyia francesa 3Suisses Internacional

L'operació es tanca any i mig després que la companyia, amb seu a Vilanova i la Geltrú, es posés en venda

Jordi González: 'Aquesta operació representa una magnífica oportunitat per construir un projecte independent, sòlid i amb grans expectatives de futur'

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-01-2017 11:56 Lectures 5164
L'equip directiu de Venca compra l'empresa a la companyia francesa 3Suisses Internacional. Venca

L'equip directiu de Venca compra l'empresa a la companyia francesa 3Suisses Internacional. Venca

Part de l'equip directiu de Venca, liderat per Jordi González, director general de l'empresa, ha adquirit la totalitat del capital de la companyia especialitzada en moda, fins ara propietat del grup francès 3SI. Aquesta operació de Management Buy Out, any i mitjà després que la companyia es posés a la venda, es va tancar el passat dia 17 de gener pel que Venca ja pertany a Digital Lola –societat formada per l'equip directiu-.

La nova societat propietària de Venca està liderada per Jordi González, Director General, i la integren a més Paz Usandizaga, Directora Financera i RRHH, Jordi Badia, Director TIC, i Joan Alemany, Director d'Operacions: "Aquesta operació representa una magnífica oportunitat per construir un projecte independent, sòlid i amb grans expectatives de futur. A més, això ens permetrà accelerar el desenvolupament digital i la internacionalització del negoci, dos eixos fonamentals que ens ajudaran a impulsar el posicionament de Venca com una de les cinc grans referències de moda espanyola en el seu segment", assegura Jordi González.

Segons informen des de Venca, la situació financera de la companyia és estable i sòlida, amb una facturació de 53 milions d'euros en 2016 i amb un projecte empresarial que pretén donar un gran salt qualitatiu: l'impuls definitiu a l'i-commerce. De fet, l'evolució de la companyia en els 3 últims anys ha estat del tot favorable amb un punt de partida en 2014 de 49 milions d'euros de facturació, un creixement del 2% en 2015 que li va permetre tancar en 50M€ i el salt amb un 6% de creixement per situar-se en els 53M€ a tancament del passat exercici 2016, segons fonts de l'empresa.

La companyia té com a ferm objectiu "situar a Venca com un player rellevant de capital 100% espanyol i com un referent en el panorama nacional de la moda a l'entorn de l'i-commerce": "Després de diversos anys treballant en el reposicionamiento i la transformació de Venca, la companyia està preparada per ser un actor molt important en la moda online tant dins com fora d'Espanya", conclou González.

Venca és una companyia de moda especialitzada en venda a distància. Amb seu a Vilanova i la Geltrú, l'empresa compta amb tres dècades d'experiència en moda i venda a distància. La progressiva evolució d'Internet i dels consumidors de moda a distància ha fet que Venca aposti fortament per la seva estratègia online i la multicanalidad convertint-se així en un referent de l'i-commerce en l'àmbit de la moda.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No