Conflicte Laboral

Venca proposa l'acomiadament de 68 persones per "reajustar la marxa del negoci"

La direcció i el comité de l'empresa s'han reunit aquest divendres a la tarda per iniciar les negociacions de l'Expedient de Regulació de l'Ocupació

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-09-2019 18:09 Lectures 3698
Venca proposa l'acomiadament de 68 persones per

Venca proposa l'acomiadament de 68 persones per "reajustar la marxa del negoci". Venca

Venca proposa l'acomiadament de 68 persones per "reajustar la marxa del negoci", amb seu a Vilanova i la Geltrú. La direcció i el comité de l'empresa s'han reunit aquest divendres a la tarda per iniciar les negociacions de l'Expedient de Regulació de l'Ocupació que Venca presentarà per reduir la plantilla. Avui s'ha obert el termini de negociacions que el comité confia que acabi reduint la xifra d'acomiadaments, tot i que insistiex que "quan es parla d'un ERO, per molt que es rebaixi la xifra d'acomiadats, qualsevol xifra és un drama", ha explicat Francesc Rica, líder de la UGT a la vegueria del Penedès.

La direcció de Venca ha explicat al comité que l'ERO arriba per "la necessitat de reajustar la marxa del negoci a un nou projecte de viabilitat". De moment, la intenció de l'empresa és acomiadar 19 persones de l'àrea de Logística, 24 de l'àrea d'Atenció al client, i 23 d'Estructura. Segons han manifestat als representants de la plantilla, la intenció de l'empresa és la d'arribar a un acord amb el comité, de forma que s'obren a reduir el nombre d'acomiadaments previstos ara mateix.

El comité ha reclamat a Venca el pla de viabilitat amb què treballa per afrontar el futur de la companyia, especialitzada en venda per catàleg. L'empresa el lliurarà en les properes reunions, que es reprendran la propera setmana.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No