Conflicte Laboral

CCOO troba excessiu l’ERO que presenta Venca on pretén acomiadar a una setentena de persones

El sindicat ha plantejat la seva preocupació per les condicions laborals i la sobrecàrrega de treball de les persones que es quedaran

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-09-2019 12:39 Lectures 2638

L’empresa Venca, del Grup Digital Lola, S.A.U., de Vilanova i la Geltrú, ha presentat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) amb la intenció d’extingir 68 llocs de treball d’una plantilla de 254 persones. L’expedient inclou el tancament definitiu de la botiga de la Ronda Universitat de Barcelona. La marca, que històricament ha liderat la venda dels seus productes via catàleg en paper, fa anys que intenta fer-se lloc en la venda on-line posant en marxa projectes dirigits a un públic més jove. Tot i així la Direcció de l’empresa planteja la necessitat de reduir personal per garantir la viabilitat econòmica del negoci.

Des de CCOO valoren com a "desproporcionat" el número d’afectacions i en l’inici del període de consultes: "ja hem plantejat la nostra preocupació per les condicions laborals i la sobrecàrrega de treball de les persones que es quedaran".

Durant el desenvolupament de la negociació, CCOO ha anunciat que apostarà per "sortides voluntàries no traumàtiques i garantir unes condicions dignes del personal que continuarà donant servei a un centre de treball tan icònic com és aquesta empresa a la comarca del Garraf".

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No