Nadal 2018

La Fira del Gall consolida l’assistència i augmenta la satisfacció dels visitants a Vilafranca del Penedès

La Fira del Gall ha posat punt i final a una nova edició que ha acollit prop de 40.000 visitants durant els dos dies de fira

Redacció Vilafranca del Penedès 17-12-2018 13:15 Lectures 1951
La Fira del Gall consolida l’assistència i augmenta la satisfacció dels visitants a Vilafranca del Penedès. Fira del Gall

La Fira del Gall consolida l’assistència i augmenta la satisfacció dels visitants a Vilafranca del Penedès. Fira del Gall

La Fira del Gall ha posat punt i final a una nova edició que ha acollit prop de 40.000 visitants durant els dos dies de fira. Des de la criança fins a la degustació, els visitants que s’han acostat al parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès han pogut veure quin és el procés de l’emblemàtic Gall del Penedès.

Es consolida el nombre d’assistents i incrementa la satisfacció del visitant

L’assistència s’ha situat prop dels 40.000 visitants, mantenint xifres d’anys anteriors. En aquesta 354a edició el visitant ha puntuat la Fira del Gall amb un 8,71 sobre 10, la puntuació més elevada dels últims cinc anys.

Pel que fa a la procedència dels visitants, són majoritàriament de Vilafranca del Penedès, amb un 40% del total; un 30,5% del Garraf, l’Anoia, i l’Alt i Baix Penedès; un 23,2% de la província de Barcelona i de la capital catalana.

La fira recapta un miler d’euros per La Marató de TV3

Coincidint amb La Marató de TV3, la Fira del Gall ha organitzat tot un seguit d’activitats solidàries, com el Quinto Solidari, gràcies a les quals s’han recaptat prop de 1.000€, que han estat destinats a la causa d’enguany.

El mes de gener de 2019 es convocarà una roda de premsa per presentar totes les dades de la 354a edició de la Fira del Gall.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament