Desescalada del confinament

Eix Guia estrena les cartes digitals per facilitar la feina dels restaurants en la reobertura post-covid

La nova eina evita les constants desinfeccions de les cartes convencionals, permet actualitzar el contingut fàcilment i la clientela té tota la informació sense necessitat de descarregar-se una App

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-05-2020 12:30 Lectures 1335
Eix Guia estrena les cartes digitals per facilitar la feina dels restaurants en la reobertura post-covid. EIX

Eix Guia estrena les cartes digitals per facilitar la feina dels restaurants en la reobertura post-covid. EIX

Eix Guia, el directori d'empreses i serveis d'Eix Diari, estrena les cartes digitals, una nova eina que té com a principal objectiu oferir facilitar la feina dels restaurants en la reobertura dels negocis en l'actual context de pandèmia. La nova eina evita les constants desinfeccions de les cartes convencionals a les que obliga la nova situació i permet actualitzar el contingut al restaurant de forma fàcil i àgil, i tant cops com sigui necessitari al llarg del dia. A més, el nou servei que ofereix Eix Guia mostra a la clientela dels restaurants tota la seva informació sense necessitat que s'hagi de descarregar-se una App. Només cal escanejar amb el mòbil el codi QR i s'accedirà a la teva carta i tots els seus plats i menús.

Aquí podeu veure alguns exemples de les noves cartes digitals:

La Sidreria

1918 Cuina de Mar

Tastets

El Dinou

I és que l’estat d’alarma i la desescalada del confinament ha dibuixat una nova situació socioeconòmica que sabem que genera problemes al sector de la restauració amb les cartes físiques. Per això, en els darrers dies, des d'Eix Guia i Eix Diari hem treballat per posar a la disposició de les empreses de restauració la creació de cartes digitals dins de les seves pàgines del directori d’Eix Guia sense cap cost addicional.

Millores al directori de proximitat Eix Guia

Aquesta és una de les novetats d'Eix Guia, que ofereix als seus clients nous serveis i millores per interactuar amb la seva clientela. En els darrers dies que hem obert la nova versió del gestor de continguts de les pàgines directori, des d'on les empreses poden incloure ja els seus enllaços a totes les xarxes socials (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Linkedin, Flicker, Telegram, Pinterest, etc). També hem incorporat la possibilitat d’afegir un número de telèfon per rebre missatges per WhatsApp dels potencials clients i hem incorporat l’opció d’incloure a les pàgines un enllaç a una botiga online. Les podeu veure totes a través d'aquest enllaç.

Nova edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú

Els propers mesos la restauració ha de confiar en retenir i recuperar com a clients la gent del territori, el turista més proper, i per això s’està fent un nou disseny de la guia en paper per tal d'oferir un producte que sigui més orientat a la gent que viu a prop. I, alhora que redissenyem la guia, també realitzarem una distribució que garanteixi que la nova guia arriba al major nombre de persones, i afegirem un joc relacionat amb els plats de la guia per reforçar el engagement amb els restaurants. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No