Veus d'empresa

Desescalada del confinament

25 restaurants de Vilanova i la Geltrú ja tenen la seva carta digital al directori de proximitat Eix Guia

Vilanova i la Geltrú | 06-06-2020 16:52

25 restaurants de Vilanova i la Geltrú ja tenen la seva carta digital al directori de proximitat Eix Guia. EIX

25 restaurants de Vilanova i la Geltrú ja tenen la seva carta digital al directori de proximitat Eix Guia. EIX

Tan sols una semana després de posar en marxa el servei de Carta Digital, 25 restaurants i locals de menjars han posat les seves cartes digitals en aquest servei d’Eix Guia, el directori comercial d’empreses i serveis integrat a l’apartat de serveis d’Eix Diari. El nou servei s'ha convertit d’aquesta manera en el servei de carta digital més utilitzat als restaurants de Vilanova i la Geltrú entre totes les propostes comerciales que aquests dies han vist la llum arran de la necessitat que tenen el restaurants d’evitar costosos processos de desinfecció d'elements reutilitzables com són les cartes físiques.

El nostre gestor de continguts ens permet generar en format text les cartes digitals que ens ha enviat els restaurants i enviar als restaurants els enllaços a les seves cartes juntament amb el codi QR i flayers de diferents mides per imprimir en adhesius de vinil, així com en suports de paper no reutilitzables com són els rodals o les estovalles. Com que la carta es mostra directament en els dispositius mòbils en format HTML, això evita descarregar-se Apps i fa molt més ràpid i eficient la presentació de la carta en el mòbil del client. I com que la carta és en format text, la presentació també és molt més ràpida i visual per al client que els serveis de carta digital que utilitzen imatges de la carta física tradicional.

Una altra de les millores que hem incorporat a totes les cartes digitals ha estat la traducció automàtica als principals idiomes amb el servei de Google Translate. D’aquesta manera els clients dels restaurants, un cop han accedit a la carta digital, la poden traduir a l'alemany, l'anglès, l'àrab, el castellà, el francès, el rus, el japonès i el xinès, amb un sol clic al seu mòbil. Els restaurants ja no han de patir per no disposar d’una carta en l’idioma del client assegut a la seva taula. Esperem que aviat torni els turistes d’altres països i molts clients puguin gaudir d’aquesta funcionalitat del servei.

Els restaurants, obligats a tancar completament durant el confinament, són uns dels negocis més perjudicats per la crisi sanitària de la covid-19. Ara que la fase de desescalada ja els permet obrir una part dels seus locals, és important fent-los costat, ajudar-los a recuperar una certa normalitat i uns ingressos vitals per resistir. Aquesta recuperació s’ha de fer sense descuidar totes les mesures de seguretat sanitàries imposades i recomanades. Els restaurants estan esforçant-se per fer la seva part en aquesta nova realitat i ara cal que els que estem a prop d’ells fem la nostra part i els visitem.

Aquí podeu consultar totes les nostres cartes digitals:


TASTETS
RESTAURANT MAREJOL
RESTAURANT LA CUCANYA
RESTAURANT ASIÀTIC YI XIANG
NOU CENTRAL RESTAURANT
L'ART DE LA CUINA
LA SIDRERIA
LA PROA
LA PEPA JALEO
LA PATUM
LA LLOTJA MARISQUERIA
LA CARPETA MODERNA
L’ARTIGA

LA VENTA DEL GARRAF
IL BUON RICORDO
GENITO PETITA GASTRONOMIA
GENIL
ESPAI DE LA CARME
EL NOVELL DE CAN CUSÍ
EL DINOU
EL BAR DEL MERCAT
CASABLANCA RESTAURANT
CASA MARISOL
ARROSSERIA QUORUM
52 LA PENYA
1918 CUINA DE MAR


Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!