Crisi a la indústria

La plantilla de Robert Bosch Castellet intensifica les mobilitzacions contra el tancament de la planta

Han previst aquest dimecres una marxa en defensa de l’activitat i l’ocupació de la planta de Castellet fins a la N-340

Redacció Castellet i la Gornal 06-10-2020 13:12 Lectures 1914

El comitè d’empresa de Robert Bosch ha convocat noves accions de protesta contra l’ERO presentat per l’empresa per tancar la planta de Castellet, intensificant així la mobilització de la plantilla en defensa dels seus llocs de treball.

Les treballadores i treballadors estan en vaga des d’aquest dilluns i fins al dijous de la setmana que ve per deixar ben clar el seu rebuig a l’expedient. Així mateix, aquest dimecres, 7 d’octubre, a les 10 h, es farà una assemblea informativa al pàrquing de la fàbrica i, tot seguit, s’iniciarà una marxa en defensa de l’activitat i l’ocupació de la planta de Castellet fins a la N-340, a l’alçada de la fàbrica de Castellet. També s’està preparant una concentració a Barcelona per al divendres 9 d’octubre.

CCOO d’Indústria dona suport a la mobilització i a les reivindicacions de la plantilla de Robert Bosch i exigeix a la multinacional la retirada de l’expedient i que s’assegui a negociar una alternativa industrial que garanteixi la continuïtat de l’activitat i dels llocs de treball.

Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No