Calafell edita un receptari per fomentar la cuina d'aprofitament
L'Ajuntament de Calafell ha editat 4.000 exemplars d'aquest receptari, que es distribuirà en els restaurants col.laboradors
- Redacció |
- 15-05-2014
L'Ajuntament de Calafell ha editat 4.000 exemplars d'aquest receptari, que es distribuirà en els restaurants col.laboradors
L'entitat va investir Joan Miquel Parcé dissabte al vespre en un acte que es va fer a la seu de la Confraria del Cava, a Torre-ramona
La quarta edició del ViGralla reuneix més de 3.000 persones durant el cap de setmana a Llorenç
L'Acadèmia Tastavins del Penedès comptarà amb una sala de tast pròpia a Barcelona, per donar a conèixer els vins de la DO Penedès entre el públic barceloní
L'entitat investirà Joan Miquel Parcé dissabte al vespre en un acte que es farà a la seu de la Confraria del Cava, al barri de Torre-ramona
Pere Regull: 'l'objectiu és promoure l'aprofitament de la biomassa sobrant provinent de la poda de vinyes per generar bioenergia descentralitzada i propera'
La Unió Europea preveu ajuts per a fomentar les inversions en el sector del vi a Catalunya en el període 2014-2018
CEOLPE és fruit de la iniciativa i la inquietud d'algunes cooperatives del Baix Penedès, que es van unir amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'oli i abaratir costos de producció
Entre les novetats d'aquesta darrera edició, hi ha una promoció feta a través dels restaurants adherits, en la que les persones que degustaven xató, podien optar a premis
Alba París, de 22 anys, va guanyar amb el còctel Golden light elaborat amb Pedro Ximénez, Vodka i Martini dry i decorat amb una brotxeta de raïm
La quarta edició del ViGralla començarà el divendres 9 de maig, a les nou del matí, amb la jornada tècnica sobre l'enoturisme al Baix Penedès
Durant tot el mes de maig 23 establiments de la vila, 10 del sector de l'alimentació i 13 dedicats a la restauració oferiran als seus clients 4 productes gastronòmics
El cap de l'Executiu ha visitat aquest matí la cooperativa Covides, a Sant Sadurní d'Anoia, amb motiu del seu 50è aniversari
L'entitat va celebrar la Revetlla de Sant Jordi juntament amb RAC 1, amb un concert als jardins del Palau Robert de Barcelona
La novetat més destacada d'aquesta edició, va ser la convocatòria de la categoria de xarel·los, reservada exclusivament als vins elaborats amb aquesta varietat
El cap de setmana del 9, 10 i 11 de maig torna a Llorenç del Penedès per promocionar els vins i caves a través de tastos, maridatges i concerts
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local