
DO Penedès col·labora amb el Mercat de la Boqueria i la guia de restaurants de Time Out
Un dels eixos principals de la nova línia a seguir és la de reforçar la vinculació amb Barcelona
- Redacció |
- 15-12-2016
Un dels eixos principals de la nova línia a seguir és la de reforçar la vinculació amb Barcelona
La cinquena edició de les Jornades gastronòmiques s’ha saldat amb 770 menús venuts als deu establiments que en servien
Els restauradors del projecte 'El Penedès, tasta’l' han creat 12 noves receptes de postres per al calendari 2017 basat en els productes agroalimentaris característics del territori
El Consell Regulador augura un creixement de l’1,5% en el mercat exterior durant la recta final de l’any
Serret ha destacat la valentia dels agricultors per a desenvolupar la seva feina dia a dia malgrat que les condicions dels darrers anys no han estat del tot favorables
La il·lustradora Glòria Fort i el periodista Jordi Eroles son investits Xatonaires d'Honor
Dotze establiments elaboren plats, tapes i cerveses inspirades en l’artista
El 2017 sortirà al mercat el vi solidari i l’acció col·lectiva s’estendrà a d’altres denominacions d’origen de Catalunya
Es va retre homenatge al restaurant can Pedro i a les pastisseries Tretze i La Confiança
La compra de packs turístics, un nou patrocinador i la presentació del nou ambaixador han marcat la presentació de la nova temporada
La primera setmana de desembre es farà un acte per descobrir els alumnes guanyadors i es presentaran les noves ampolles
Més enllà de lluitar per mantenir el prestigi dels seus vins blancs es reforçarà la comunicació de l'excel·lència dels vins negres Penedès
Els productes autòctons es retroben amb la cuina més genuïna una jornada organitzada per la Mancomunitat i Node Garraf
El curs va començar el passat 24 d’octubre, i el seu certificat és expedit per la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili
Pere Regull: 'A Catalunya hem de defensar els nostres vins i caves i els restaurants han de ser els grans aliats'
La segona edició d'aquest esdeveniment se celebrarà el 18 de novembre al restaurant Mas Roquer de Vilanova Park
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local