
La Nit de la Gastronomia de Vilanova torna per mostrar el bo i millor de la cuina de casa
La segona edició d'aquest esdeveniment se celebrarà el 18 de novembre al restaurant Mas Roquer de Vilanova Park
- Redacció |
- 01-11-2016
La segona edició d'aquest esdeveniment se celebrarà el 18 de novembre al restaurant Mas Roquer de Vilanova Park
Els usuaris que presentin la butlleta de participació amb 9 dels 12 segells tindran com a premi una ampolla de cava Benet d’Aviana de Cevipe
El Festival del Xató es farà el diumenge 27 de novembre al Mercat del Centre
El president destaca que el consum ja no es concentra només en el dia de Tots Sants, sinó que es dilata un parell de setmanes
Una dotzena de restauradors locals oferiran les seves propostes durant tot el mes de novembre
L’Institut del Cava torna a col·laborar amb Mercats amb DO per fomentar el consum del Cava
Els Joves Confrares també ha investit de mèrit a Mireia Casamada, Toni Ponce, Clara Antúnez, Zoltan Nogy, Carles Carbonell, Oscara Villagarcia, Rubén Parera i Fran Garcia
Un centenar de persones assisteixen a la trobada que s’ha celebrat a la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní, i ha moderat el periodista Joan Nebot
El portal mostra inicialment la informació de 200 tipus de ceps
La fira del Fòrum és l’aparador ideal de les novetats del sector gastronòmic i una magnífica plataforma comercial
El mercat asiàtic es posiciona com un dels més forts en la importació de vins escumosos
La Confraria del Cava també ha investit Pedro Ballesteros, Joan Dausá, Fel Faixedas, Josep Moscardó, Josep Pelegrín, Espartac Peran i Gregori Salas com a Confrares de Mèrit
Aquesta formació, impulsada per l’Institut del Cava al 2011, ha diplomat al llarg de cinc anys a més de 80 professionals
S’ha creat una eina essencial tant per trobar el millor vi per a cada ocasió com també per aprofundir en el ventall de possibilitats que ofereixen els vins del Penedès
Max Margalef, gerent d'EMMS S.A. i expert en centrals de compres, ha estat el convidat a la tercera sessió del Fòrum Cava Familiar impulsada per Pimecava
El concurs, que ha estat obert a tots els cellers de Sant Sadurní d’Anoia i municipis limítrofes que s’hi han volgut inscriure, ha comptat amb 46 caves de 24 cellers diferents
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local