Punt insuficient

L’equip sitgetà juga per guanyar i acaba empatant un partit al camp d’un Cabanyes molt ordenat en defensa

• Toni Muñoz |
  • 06-04-2021
Segona Catalana

Van merèixer millor sort

L’equip sitgetà tot i anar al descans guanyant per 0-1 acaba caient a la segona meitat tot i jugar un acceptable partit

• 05-04-2021

Tres punts de lluita

L’equip sitgetà suma la seva tercera victòria consecutiva i ja és segon amb deu punts a la taula

• 29-03-2021

Les prèvies dels equips de 3ª Catalana Grup 12é del Garraf

El Sitges-Suburense s'enfrontarà al Torrellenc en un partit complicat, la Penya Jove es retrobarà amb els seus aficionats a casa contra el Masquefa, l'Alt. Vilanova viatja a Igualada i el Ribes descansa aquest cap de setmana

• 24-03-2021

Tres punts molt bons al derbi

El primer derbi entre el Sitges i l'Olivella va generar emoció, gols i esportivitat així com algunes decisions arbitral protestades

• 11-10-2020

Sumen un bon punt

Els gols de Cruselles i Marc Navarro fan que l’equip sitgetà acabi empatant un partit que sempre han anat per darrera

• 07-10-2020

Punt treballat davant un bon Moja

L’equip juga uns molt bons primers 25 minuts però la lesió de Sacris trastoca a un Sitges que acaba amb un jugador menys

• 06-10-2020
47è Trofeu Memorial Antoni Garcia Munté

Un triomf de mèrit

L’equip d’aquesta manera tanca els partits de preparació, aquest diumenge a partir de les 12’15 comença l’hora de la veritat rebent al Moja