Les Roquetes, Sant Pere de Ribes

Imatge d'arxiu
CB ROQUETES

El Roquetes decanta la balança al darrer quart

Molt va costar entrar en joc al sènior femení de les Roquetes. L'equip local va comandar el marcador amb solvència els primers minuts de joc amb avantatges properes als deu punts. A més, les visitants estaven massa encaparrades en l'arbitratge, cosa que feia que no rendissin prou.

• Siscu Martín |
  • 07-05-2013
Imatge del Roquetes - Mercè d'aquest cap de setmana
CB ROQUETES

Les Roquetes supera la Mercè amb comoditat

Victòria sense gaire dificultats per les noies del Roquetes contra un rival de la part baixa de la classificació. Els baixos percentatges en el tir van propiciar que les locals no ampliessin la diferència al marcador. Només al inici del tercer quart les visitants van aconseguir col·locar-se a només 4 punts, circumstància que van resoldre les locals amb 3 triples gairebé consecutius. Marcador final +11 que no fa justícia a la diferència entre els dos equips.

• Redacció |
  • 30-04-2013
CB LES ROQUETES

Al femení de les Roquetes li sobren cinc minuts davant del Barça CBS

La primera meitat del partit va ser d'igualtat al marcador, amb alternances, on el Roquetes amb una molt bona defensa aconseguia aturar l'equip local, que provava amb diferents alternatives posar nervioses les visitants. Al final de la mitja part 4 punts d'avantatge per les locals que podrien haver estat menys si l'encert als tirs lliures del roquetes hagués estat millor.

• 25-04-2013
Imatge del derbi femení entre les Roquetes i el Sitges
DERBI COMARCAL

Al Roquetes li falta un punt de sort davant el Sitges

Emocionant derbi el viscut dissabte a la pista del CB Roquetes. El primer quart va ser de domini local que amb atacs ben treballats i una defensa intensa aconseguia aturar l'equip visitant.

• 17-04-2013

Les baixes minven la capacitat del femení de les Roquetes

El partit s'havia complicat molt durant la setmana degut a les nombroses baixes per lesió i absències que arrossegava l'equip. Fins a 5 jugadores del primer equip faltaven. Així l'equip va demanar el suport del equip sots21 i van col·laborar Claudia i Desi que van fer un bon partit.

• 19-03-2013

Bona imatge del femení malgrat la derrota

El partit començava molt bé per les noies del Roquetes que amb una defensa molt agressiva en les línies de passada aconseguia robatoris i cistelles fàcils aconseguint així avantatge al marcador.

• 14-03-2013
CROS ESCOLAR

Les Roquetes acull la tercera prova de la Copa de Cros Escolar

Continua el calendari previst de la primera edició de la “Copa de Cros Escolar Les Roquetes 2012 – 2013” amb la celebració, aquest diumenge 17 de març, de la tercera prova de les sis que hi ha programades. El passat mes de novembre va tenir lloc la primera d'aquestes curses atlètiques infantils que s'han posat en marxa, aquest curs escolar, de la mà de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels centres educatius d'aquest nucli, de l'Agrupació de Balls Populars de les Roquetes, i de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Imatge del partit de les Roquetes davant el Capellades / CBRoquetes

La manca de capacitat ofensiva condemna el sènior femení

Excepte als primers minuts, amb un parcial de 5-0, tota la resta del partit les locals van anar per darrere. Manca de capacitat ofensiva davant d'un rival que tenia les idees clares, tot i que la diferència mai no va ser gaire àmplia.

• 30-01-2013
Imatge de la sortida de la prova

La primera prova de la Copa de Cros escolar de les Roquetes aplega 80 infants

Ahir diumenge al matí es va fer a les Roquetes la primera d'un total de sis curses atlètiques infantils, en la modalitat de cros o camp a través, que amb el nom de “Copa de Cros Escolar Les Roquetes 2012-2013” s'ha posat en marxa de la mà de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels centres educatius d'aquest nucli, l'Agrupació de Balls Populars de les Roquetes i l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la finalitat de promoure la pràctica esportiva entre els més joves.

• 19-11-2012
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Roquetes femení

Bon partit del femení del CB Roquetes malgrat la derrrota

Bon derbi el que es va poder viure el diumenge a Roquetes. El partit va estar molt igualat fins l’últim minut del tercer quart (36-38). Fins aleshores, les locals eren capaces de respondre els intents de les visitants de marxar al marcador. Fa ser aquest últim minut del quart que les visitants, amb un parcial de 0-8, aconseguien una avantatge de 10 punts que van saber administrar a l’últim quart i on les locals ja no van tenir opcions de capgirar el marcador.

• 13-11-2012
Imatge d'arxiu del femení del CB les Roquetes

Nova derrota i mal partit del sènior femení del CB les Roquetes

El sènior femení del CB Roquetes no aixeca cap. Desplaçament a Martorell i nova derrota. El partit va començar d’una forma horrorosa. A banda del parcial inicial de 11-0, l’equip també va patir la lesió de dues jugadores importants en una jugada totalment fortuïta.