Cuinetes
-
Carme Arce
- Sensacions al voltant dels fogons, un espai per a disfrutar de l'art de la cuina
Receptes guanyadora i finalistes del concurs Del Mercat a la Taula
- Carme Arce |
- 19/10/2010 12:30:55
Gastronomia de Quaresma
Després d’haver deixat enrere el Carnaval ple de Xató, llardons i d’altres viandes, la següent festa és la Setmana Santa
- Carme Arce |
- 3/4/2010 13:24:49
Xató de comparsa
Diumenge, mentre estava a la cuina preparant una xatonada (xató, truites, coca de llardons i merengue), vaig poder gaudir d’unes imatges de la Plaça de la Vila, que mai havia pogut veure, vaig quedar bocabadada
- Carme Arce |
- 18/2/2010 16:01:52
Recepta per Sa majestat Rei Carnestoltes
El seleni és un potentíssim antioxidant, garanteix el bon funcionament dels músculs i tot el sistema cardiovascular, a més, ens ajuda a protegir-nos dels radicals lliures
- Carme Arce |
- 10/2/2010 1:47:34
Melmelades, confitures, conserves...
- Carme Arce |
- 14/10/2009 17:09:10
Espàrrecs de marge
És habitual en aquesta època de l’any, veure gent que busca espàrrecs al matí
- Carme Arce |
- 6/5/2009 22:26:27
La Quaresma
Diumenge ja haurem de tallar el darrer peu, dels set que en té la vella Quaresma, a punt ja per a preparar la Pasqua
- Carme Arce |
- 6/4/2009 19:21:49
Bon temps, bon sol i bones paelles
Aquest diumenge, va lluir el sol a Vilanova i arreu. Després d’un llarg hivern, tothom ja esperàvem el primer dia assolellat per anar a fer la paella
- Carme Arce |
- 19/3/2009 21:32:38
El més vist a Opinió
- Paisatge després de la batalla “Això és Vilanova”
- Serrat canta a cau d'orella a una senyora de 101 anys
- VENCA i la destrucció d'un model empresarial
- Èpica vilanovina III. La llegenda
- El Prat de Vilanova, un paradís abandonat
- Comunicat del SPL-CME del Vendrell
- Carta a l'avi més 'guapu'
- La Juanita i la Jesusa, els primers gais a cara descoberta en la fosca Vilanova dels anys 60
- Una història “sobre rodes” a les Comparses de Vilanova i la Geltrú
- Pels jubilats, jubilades i pensionistes
Màrqueting de continguts
L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.
Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.
Contacta amb nosaltresSUBSCRIU-TE
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local