Carril bici

Hem proposat a la Diputació de Tarragona la connexió del carril bici de la TV2048 amb Torreblanca

Proposta de carril bici a l'Urbanització Torreblanca. Eix

Proposta de carril bici a l'Urbanització Torreblanca. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Federació Xarxa Vendrellenca ha traslladat a la Diputació de Tarragona  una proposta per connectar el carril bici que es construirà a la TV2048 i  que unirà el nucli urbà de Vendrell amb Sant Vicenç de Calders poble a  través de l’ampliació del carril bici pel camí T4259.

La Federació Xarxa Vendrellenca va traslladar a través d’una instància a la Diputació de Tarragona la connexió del carril bici que es construirà a la  TV2048 amb el barri de Torreblanca a través de connexió pel camí T4259,  amb l’objectiu de millorar la connectivitat ampliant la xarxa de carrils bici  del municipi amb zones poblades de Vendrell. Aquesta proposta  complementa una proposta presentada per l’entitat a l’any 2020 a  l’Ajuntament de Vendrell, amb la finalitat de connectar Torreblanca amb el  Vendrell a través de l’allargament de la via Augusta per la part de la N340. 

La regidora d’urbanisme va veure molt positiva la proposta d’allargar la Via  Augusta fins a Torreblanca per l’N340 i es va traslladar que s’estudiava per  la seva incorporació a la redacció de camins que elabora l’Ajuntament, el  passat mes d’abril ens van dir des de l’ajuntament que s’havia traslladat la  proposta al Ministeri de Transport i Mobilitat. La connexió d’aquest eix de la xarxa de camins del municipi, es considera un element clau per connectar els camins de mar i muntanya de la comarca a traves del pas inferior de PK 1189 de l’N340.

L’entitat veïnal no ha rebut cap resposta de la Diputació de Tarragona encara sobre la proposta d’ampliació del carril bici tot i que esperem que aquesta proposta prosperi perquè seria molt positiva per la comarca del Baix Penedès.

Des de la Federació Xarxa Vendrellenca es considera prioritari l’ampliació i  millora de la connectivitat sostenible de tota la comarca a través de  l’ampliació de sendes ciclables, pensades i estudiades per donar cobertura  al veïnatge. D’altra banda considera que aquesta aposta per la millora de la  xarxa de camins local millora substancialment l’oferta turística local i comarcal. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local