Horaris comercials

Sobre l'obertura comercial en diumenges i festius a tota Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Estimada Sra. Alcaldessa,

Ens ha arribat un magnífic comunicat  fruit de l’ampliació horària comercial que tan a bé ens han venut: establiments oberts al públic de sol a sol, ininterromputs i sense poder gaudir de vida familiar. Qui aguantarà aquest ritme de vida? Per suposat, els treballadors, els quals ho portem fent sempre i ja us comuniquem que no serà així. Tenim famílies, vida social, hobbies, festes locals que no podem gaudir amb els nostres fills... I el més important, cosa que últimament “se’ns oblida”, treballem per poder viure, res més.

Ara no només obrirem unes hores el diumenge per qui realment ho necessita, sinó que,  se’ns obliga a obrir TOT el diumenge,  salvat que ens pagan certs incentius que res equiparen el sacrifici que comporta patir aquest flagrant abús horari, del qual sabem qui es beneficia en exclusiva.

85 hores setmanals? No hi havia prou amb 75? Necessites tantes hores per poder trobar una estona per comprar queviures? És a dir, tenies de dilluns a dissabte de 9:15 a 21 hores i diumenges de 10:30 a 15 hores, realment és necessari anar cada dia a comprar? Pel que es veu, és així, ja podeu venir a comprar de dilluns a diumenge tot el día...

Com es nota que és més fàcil fer cas a l’empresari que no pas pensar en el treballador, que poc a poc, va veient que els seus drets desapareixen i estem més desmotivats. Mateixa queixa cap als sindicats, on son? Algú sap què fan a part de guanyar diners? Uns altres que es venen als mateixos de sempre. Quina casualitat que tots els superiors veuen favorable aquesta ampliació quan s’està creant el nou centre comercial aquí a la vora...

Això ens porta a tots i totes a reflexionar, per què no s’amplien horaris a tota Vilanova? Pels que solucionen tot fixant horaris de caps de setmana, volem que reflexioneu; Els qui ens quedem treballant entre setmana, també ens agradaria que ens atenguessin en dissabte a l’Ajuntament, ja no demanem diumenges, faltaria més, o un altre exemple, el nostre metge de família, pediatres, i tots els serveis que teniu un còmode horari de dilluns a divendres de matins i algunes tardes... De la mateixa manera que es pot anar a comprar en diumenge a un supermercat, jo necessito anar a l’Ajuntament en cap de setmana, posats a dir disbarats, ja no ve d’un més en aquesta vila. Ens haurem de posar seriosos i demanar un informe que ens avali aquesta proposta, d’aquesta manera potser també podrieu obrir plaçes i oferir llocs de treball que tanta falta en fan. Es questió de reflexionar i posar-se en la pell dels treballadors, no creieu?

Atentament,

Treballadors de Lidl Supermercats

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local