Trànsit

Es tornen a fer a Torreblanca sonometries per determinar si l’AP7 i l’N340 generen soroll

Sonometries a la urbanització Torreblanca. Eix

Sonometries a la urbanització Torreblanca. Eix

La revisió del soroll provocat a Torreblanca per l’N340 i l’AP7 son objecte de noves sonometries efectuades per la Generalitat a instàncies de la Federació Xarxa Vendrellenca.

La federació Xarxa Vendrellenca ha informat que aquest mes de juliol, s’han tornat a fer sonometries als carrers Pardal i Alps del barri de Torreblanca de Vendrell, per determinar si amb l’alliberament dels peatges de l’AP7 els sorolls en aquest carrers s’han reduït o han augmentat generant més contaminació acústica. L’entitat veïnal va tornar a demanar les sonometries degut a la resposta de la unitat de carreteres de la Província de Tarragona del Ministeri de Transportes, Mobilitat y Agenda Urbana (MITMA) on el passat mes de juliol de 2020 els traslladaven per escrit, davant una demanda de solucions, que amb l’alliberament dels peatges el soroll deixaria de ser un problema per Torreblanca. 

Des de l’entitat a més de demanar sonometries, es va denunciar la situació  al Defensor del Poble perquè es consideraven inapropiades les respostes del  MITMA, que en comptes de donar solucions als problemes de soroll que es venen denunciant de fa anys, ha contestat des de l’any 2018 en dos escrits dirigits a l’entitat donant llargues, sense aportar cap solució. Aquesta denuncia ha fet que el Defensor del Poble insti al MITMA a trobar una  solució al respecte. 

Des de l’entitat veïnal s’espera tenir la resposta a les sonometries en breu, per poder determinar quins seran els següents passos a donar. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!