Transport públic

ERC celebra que el Govern de la Generalitat compleixi i posi en marxa el bus Vilafranca-Sant Sadurní-UAB aquest curs

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Després de tres anys d'espera el Govern de la Generalitat liderat pel president Aragonès compleix amb la resolució aprovada al Parlament de Catalunya i aquest dilluns 12 de setembre començarà a funcionar el bus que connectarà Vilafranca i Sant Sadurní amb la UAB, un fet que serà clau en la millora de la vida dels i les estudiants.

Des d'Esquerra Republicana es valora molt positivament aquesta mesura, tal com destaca el portaveu i candidat a l'alcaldia Pere Sàbat “es posa fi a tres anys d'incertesa i es dona resposta a una reivindicació històrica del moviment estudiantil a la vila”.

La proposta d'aquest bus va tirar endavant a partir d'una resolució presentada per ERC al Parlament de la mà de la Rut Ribas, diputada republicana, gràcies a la mobilització estudiantil que va recollir més d'un centenar de signatures per reclamar aquesta mesura.

Paral·lelament diversos ajuntaments van aprovar mocions presentades per diferents partits donant suport a la proposta.

Aquesta nova oferta de comunicació entre l’Alt Penedès i la Universitat Autònoma de Barcelona ha de fer possible ampliar les opcions dels estudiants, que fins ara només es podien dur a terme aquest trajecte per dues vies: o amb cotxe privat, o agafant rodalies que significa haver d'enllaçar trens. Aquesta opció té la problemàtica que es tarda més d'una hora de trajecte, això quan no hi ha averies, i que els horaris moltes vegades no quadren, fet que moltes vegades representa que el canvi de tren no va coordinat i cal esperar-se mitja hora a l'estació de Martorell. Una opció per tant que penalitza molt als estudiants.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local