Transport públic

Demanem la millora de la infraestructura de parades de transport escolar

Parada de bus del Vendrell. Eix

Parada de bus del Vendrell. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’entitat veïnal Xarxa Vendrellenca ha presentat una proposta dintre del  marc de la Setmana Europea de la Mobilitat proposant que la infraestructura de parades d’autobús del transport escolar estigui dotada de marquesines i espais en condicions perquè els escolars puguin esperar l’autobús.

La Federació Xarxa Vendrellenca ha fet una revisió del sistema de parades d’autobús del transport escolar i ha detectat deficiències severes en aquesta  infraestructura. Des de l’entitat considerem que donar un servei de transport  públic eficient, suposa comptar amb una infraestructura de parades que  estigui en condicions i per aquest motiu, dintre del marc de la Setmana  Europea de la Mobilitat i atenent a la seva adhesió al Pacte nacional per la  mobilitat sostenible i segura, l’entitat ha presentat aquesta proposta que té  per objectiu fomentar l’ús del transport públic per part del jovent a través  de la millora del servei en l’àmbit de la seva infraestructura, donat que la  revisió del sistema de parades demostra la desídia que tenen per part de  l’Ajuntament, el qual és responsable del seu manteniment i millora.

Des de l’entitat veïnal s’espera que la proposta que té, com eix  d’implementació una proposta calendaritzada, sigui tirada endavant per  l’Ajuntament de Vendrell per tal de garantir tenir en els pròxims anys una  infraestructura de parades en condicions pel sistema de transport públic. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local