Infraestructures

La Comissaria Calafell-Cunit de Mossos d’Esquadra

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Una demanda sustentada amb dades i criteris objectius. Calafell i Cunit són dos dels municipis que presenten un major creixement demogràfic de Catalunya dels darrers anys. Un creixement que es ve consolidant des de fa més de vint anys.

A tot això cal afegir la infradotació de Mossos al Baix Penedès en la seva Comissaria del Vendrell. Malauradament el creixement demogràfic que pateix la comarca i els municipis del litoral no ve acompanyat del creixement dels serveis públics de la Generalitat. Això passa amb Mossos, metges, professors....

Creiem que aquesta nova Comissaria donarà una solució no només als municipis de la costa, sinó que de retruc permetran concentrar i centrar els esforços de la Comissaria del Vendrell a la resta de la comarca, recordem que la majoria de pobles no tenen ni policia local, i els Mossos són l’únic servei de seguretat amb que poden comptar.

La decisió del Parlament de Catalunya va rebre el vot afirmatiu de tots, i repeteixo tots els partits presents a la Comissió d’Interior excepte els de ERC. No s’entén com el partit del Govern del President Aragonès dona l’esquena al territori. una demanda que té un suport tant ampli i transversal, i que porta sent demanada pel territori des de fa molt de temps.

El Govern no només no pot donar l’esquena als pobles de Cunit i Calafell i el conjunt del Baix Penedès, ara el Govern no pot donar l’esquena i evitar donar suport a una demanda del Parlament de Catalunya, òrgan representatiu més importat del poble de Catalunya.

Des dels municipis continuarem apretant i amatents perquè des del govern s’impulsi el més aviat possible aquesta Comissaria, pel bé de la seguretat dels nostres ciutadans.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local