Mundial de Futbol a Qatar

Vilanova en Comú fa una crida a l'Esport de la ciutat:" A l'Esport, Sumem tots els Drets!"

Vilanova en Comú fa una crida a l'Esport de la ciutat:

Vilanova en Comú fa una crida a l'Esport de la ciutat:" A l'Esport, Sumem tots els Drets!". Vilanova en comú

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Davant lamentable espectacle del Mundial de Futbol a Qatar que ha posat en evidència, segons els comuns, la inconsistent defensa de drets per les elits econòmiques i esportives en l'àmbit internacional: 6.500 treballadors que van morir construint infraestructures, que s'arriba a blanquejar una dictadura com la de Qatar ignorant els drets de les dones i els drets LGTBI+, que han d'ocultar-se per a no ser perseguit i intentant sancionar als futbolistes per a lluir el braçalet "One Love" per promoure i donar visibilitat als drets de les persones LGTBI+.

Segons la seva cap de llista, Iolanda Sánchez: "des de Vilanova en Comú hem volgut sumar-nos a les diferents iniciatives que arreu demanen i promouen que l'esport ha de ser una activitat emancipadora que sumi tots els drets i per això cal insistir a garantir el paper de les dones en el món de l'esport, desenvolupar actuacions i protocols que promoguin la visibilitat del col·lectiu LGBTI+, i l'erradicació de les actituds i insults LGBTI-fòbics en les competicions esportives, així com insult i actituds masclistes contra les dones, xenòfobes i racistes".

En aquesta línia volen recollir, a través del codi QR que incorporen als cartells de la campanya, l'opinió i participació del món de l'esport perquè facin arribar propostes i mesures de treball concret a Vilanova i la Geltrú.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local