Política municipal

El PSC de la Torre incorpora esmenes a les ordenances fiscals 2023

La portaveu socialista, Carla Suárez. Eix

La portaveu socialista, Carla Suárez. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

En el darrer ple es va tramitar l’aprovació de les ordenances fiscals 2023. El PSC va poder incorporar alguna modificació abans de sotmetre-ho a votació però degut al poc termini del que disposa entre que rep la documentació i el dia del Ple, no va poder incorporar totes aquelles esmenes que li  hagués agradat. La portaveu socialista, Carla Suárez, recorda que “com a oposició ens mereixem poder treballar amb garanties i temps suficient com per poder pactar modificacions, si no, tot acaba sent pur formalisme”.

Darrerament el consistori ha fet arribar a la premsa la notícia de que congelava les taxes i impostos. Suárez es pregunta “si augmentar la taxa de residus de solars, la taxa per la utilització d’equipaments esportius, la de serveis generals, la d’expedició de documents administratius la de llicències o la comprovació d’actes o actuacions comunicades en matèria d’urbanisme i la de servei municipal de piscina, entre altres, no concorda amb aquest titular”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local