Mobilitat

La gratuïtat interna de la C32, una bona notícia fruït del treball discret

Els representants d'ERC Baix Penedès amb el conseller Juli Fernández i David Alquezar, delegat del Govern al Penedès. Eix

Els representants d'ERC Baix Penedès amb el conseller Juli Fernández i David Alquezar, delegat del Govern al Penedès. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dimecres 30 de novembre, el Conseller de Territori Juli Fernàndez i Olivares i el Secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla han assistit a la taula de mobilitat del Baix Penedès, on han anunciat la gratuïtat del peatge de Cubelles de l'autopista C32 pels usuaris i usuàries del Baix Penedès amb mobilitat interna comarcal.

Des d'Esquerra Baix Penedès volem felicitar el Govern de Catalunya, en la figura del Conseller de Territori per prendre una mesura llargament demanada per la comarca, i que esdevindrà fonamental per millorar-ne la mobilitat, al mateix temps d'aportar beneficis pel que fa al turisme.

Aquesta decisió és el resultat del treball discret, d`Esquerra Republicana Baix Penedès, iniciat des del nomenament de David Alquézar Claramunt, com a Delegat del Govern, figura fonamental en aquest procés.

La ciutadania de la comarca comença a veure els fruits de tenir un  Delegat del Govern de la vegueria Penedès i un Govern de la Generalitat de Catalunya republicans. Quan Esquerra governa, fa que les coses passin.

Aquest és el primer fruit del treball discret i constant d'Esquerra Baix Penedès, conjuntament amb el Delegat del Govern. El treball continua amb altres temes rellevants per la comarca, cabdals per millorar la vida de convilatans i convilatanes de tots els municipis del Baix Penedès, que aviat veuran la llum i seran anunciats.

El Baix Penedès necessita propostes, treball discret per millorar, no tant la política de fotos i declaracions. És per això que instem els Alcaldes de PSC i JUNTS que convencin els seus representants al Parlament de Catalunya, a votar a favor dels pressupostos, l'eina indispensable per dur a terme la gratuïtat de la C32 i la millora de serveis i inversions que la comarca necessita.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local