Ple municipal

Les treballadores de les Llars d’Infants Municipals de Sitges volem denunciar públicament la nostra situació

Imatge d'arxiu d'una de les Llars d’Infants Municipals de Sitges. Ajuntament de Sitges

Imatge d'arxiu d'una de les Llars d’Infants Municipals de Sitges. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Les treballadores de les Llars d’Infants Municipals de Sitges volem denunciar públicament la situació en la qual ens trobem des de fa molts anys, situació que empitjorarà amb la publicació i aprovació del nou plec de condicions que conté la nova licitació.

Fa molts anys que reivindiquem una EDUCACIÓ DE QUALITAT, amb reduccions de ràtios, amb més recursos de personal, amb inversions en projectes, amb millores en el manteniment de les instal·lacions..., però el Govern de Sitges va en sentit oposat. Teníem l’esperança que un govern dit d’esquerres defensaria l’educació de qualitat més que cap altra. Però després de tants anys, continuem patint la manca de responsabilitat i d’implicació d’aquest Ajuntament en aquesta etapa tan important.

Amb la publicació de la nova licitació del servei de Llars d’Infants Municipals l’Ajuntament ha demostrat una vegada més que per ells són i som un negoci. Cap expert qüestionaria la importància del 0-3 però sembla que aquest equip de govern pensen el contrari. Tot i fer saber el nostre malestar i la situació que vivim des de fa molts anys, no volen trobar solucions.

Som professionals ben formades i amb molts anys d’experiència, que amb pocs recursos hem fet possible els grans projectes de les llars d’infants del municipi, un model, fins fa poc, exemplar per altres municipis. Amb el nou plec de condicions aquesta situació ja és insostenible... i avui diem PROU!!! No acceptarem, ni tolerarem una nova licitació plena de mancances i errades, ni acceptarem que permeteu, tolereu i aproveu discriminacions laborals i salarials entre les treballadores de les Llars.

El nou plec continua contemplant unes condicions indignes per a les treballadores: sous congelats des de fa anys, discriminacions laborals i salarials dintre del mateix equip educatiu, priorització de la promoció de les treballadores que cobren a conveni en perjudici del personal amb més antiguitat, esquerda salarial en un sector feminitzat... En definitiva, una feina on les condicions salarials són molt precàries. Facin números, facin licitacions i plecs amb condicions reals i dignes, adaptades al món i a la societat que vivim, no en segles passats.

El futur de Sitges està a les vostres mans!!! Un poble que aposta per l’educació és un poble que aposta pel seu futur. I nosaltres ho sabem del cert, doncs altres municipis han invertit i segueixen invertint en el 0-3, oferint un servei de qualitat i unes condicions laborals i salarials dignes. Nosaltres també volem viure dignament. Si vostès no saben com fer-ho, preguntin, consultin i facin la seva feina!!!

Prou d’excuses i prou de dir-nos que sortim cares a l’Ajuntament . El que realment sortirà car és que no invertiu en educació. Volem una educació digne i de qualitat .Volem treballar en unes condicions dignes que no ens empobreixin cada any!!!

Ja en tenim prou!!!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local