Escombraries

Campanya de sanció o avís?

Aquest dimecres a les 16 hores he anat a llançar la fracció de plàstic al contenidor i estava tot ple, inclòs pel terra. Núria Brull López

Aquest dimecres a les 16 hores he anat a llançar la fracció de plàstic al contenidor i estava tot ple, inclòs pel terra. Núria Brull López

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dimecres a les 16 hores he anat a llançar la fracció de plàstic al contenidor i estava tot ple, inclòs pel terra.  L'he deixat al costat de la resta de plàstics. He seguit el meu trajecte i després de caminar uns 50 m una persona se m'ha apropat i s'ha identificat amb una placa de la policia local ( anava vestit de carrer ) i m'ha demanat el DNI, n'ha pres nota al·legant que havia deixat la brossa al terra i m'han advertit de la possible sanció que tindria.

Jo li he preguntat que què havia de fer si estava tot ple.. m'ha dit que havia d'anar a un altre contenidor. Al dir-li que jo no aniria a un altre contenidor donat que anava amb presses i no em venia de pas (havia d'anar a recollir el meu fill a l'escola) m'ha comentat que aquell contenidor no era ple i que havia de tirar-ho per darrera, és a dir, envaïr la carretera per on passen cotxes. Tot seguit ha aparegut un altre company policia i m'ha comentat el mateix i que si estava ple ho havia de tirar al rebuig, però no deixar-ho a a terra  ( visca el reciclatge!!! Plàstic al rebuig).

Jo com a bona ciutadana he reculat i he tirat el plàstic on toca, posant-me al mig de la carretera i fent esforços per aixecar aquella tapa groga ..

Després més tard he trucat  a la policia local perquè em confirmèssin si aquesta campanya o "atac directe a la persona " era real, pensant en que no es tractès d'algun tipus de frau.. la policia local m'ha confirmat la certesa.

Resumint : situació surrealista... ja ho diuen ja que paguen justos per pecadors! Cal una solució immediata a aquest tema de les escombraries i denuncio aquest fet d'avui i en faig difusió perquè la  ciutadania en tingui constància i no li passi el mateix que a mi. A les fotos teniu la mostra.

Ajuntament espavileu i compliu amb les vostres obligacions del servei de recollida si voleu que la població respongui.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local