Mitjans públics

Volem formar part del Consell assessor de la televisió pública

RTV Vendrell. Eix

RTV Vendrell. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La federació d’entitats veïnals Xarxa Vendrellenca vol que se la tingui en  compte per formar part de consell assessor de la televisió pública que s’ha  anunciat a través de la premsa i que es portarà a la seva aprovació al ple del mes de gener.

L’anunci de la creació del Consell Assessor de l’empresa pública a finals de  mes, en compliment d’allò que estableix la llei Audiovisual de Catalunya i  que obliga a l’empresa a tenir en aquest consell a una sèrie d’entitats sense ànim de lucre, ha fet que l’entitat mostri novament la seva voluntat de formar part d’aquest òrgan que té per funció fer els informes preceptius per escollir als alts càrrecs de l’empresa com el gerent o els consellers del consell d’administració, així com fer un control i propostes sobre la programació. L’entitat veïnal ja es va proposar per formar part d’aquest òrgan quan va fer aportacions al reglament de la televisió a l’estiu de 2021, sense rebre cap resposta.

Des de l’entitat s’espera que es creï aquest consell per acabar amb l’anomalia democràtica al consell d’administració de Radio Televisió del Vendrell, que ara per ara te la mancança de representants dels grups de Podem Vendrell des de fa un any i de la coalició Som Poble / ERC des del mes de novembre, i es pugui tirar endavant l’elecció d’un gerent i que d’una vegada, es pugui tenir una televisió pública amb un projecte independent i sense control dels membres de l’equip de Govern. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local