Eleccions municipals 2023

Sumem per Guanyar Canyelles

Sumem per Guanyar Canyelles. EIX

Sumem per Guanyar Canyelles. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La coalició En Comú Podem a Canyelles organitza diumenge, 5 de febrer, a les 11.30h al Casal de Canyelles, un acte conversa acompanyades de les cap de llista de la comarca i les cares visibles a nivell local, Roberto Guglielmina, Lourdes Sindreu i Juan Antonio García.

És ben conegut que en moltes ocasions la dimensió demogràfica i territorial del municipi es vincula directament als dèficits en l’estructura d’oportunitats pel que fa a: menor productivitat, un mercat laboral més limitat, menys oportunitats formatives, dificultats en la mobilitat, dèficits en infraestructures i en serveis imprescindibles per la ciutadania, com són dependència, serveis socials, infància, salut, etc.  Cap d’aquests reptes es pot abordar sense el treball i la voluntat compartida per a garantir una nova governança comarcal que sigui justa, equitativa i solidària vers els municipis amb més dificultats.  

Per aquest motiu i amb  l’objectiu de valorar quines són les propostes polítiques i d’actuació  a fer a nivell comarcal i local a Canyelles, que garanteixin “guanyar vida per a la seva gent”,  aquest diumenge Canyelles En Comú Podem organitza  amb els caps de llista de la comarca i amb membres de l’organització local, un acte- conversa al Casal de Canyelles a les 11.30h.

 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local