Eleccions municipals

De què té por en Lucas Ramírez per afrontar un debat amb Fina Mascaró, Jordi Álvarez i Jordi Pardo?

Els candidats d'ERC Olèrdola, Impulsem Olèrdola i PSC Olèrdola. Eix

Els candidats d'ERC Olèrdola, Impulsem Olèrdola i PSC Olèrdola. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat divendres dia 5 es va presentar als grups que concorren a les eleccions municipals a Olèrdola, la distribució dels espais gratuïts de propaganda electoral a l'emissora de ràdio "Canal 20-Ràdio Olèrdola" i el Pla de cobertura informativa dels mitjans de comunicació municipals per a les eleccions del proper dia 28 de maig.

El Pla recull el tractament informatiu dels actes de tots els grups, les entrevistes, les falques publicitàries i la seva difusió a les xarxes i a la web municipal.

Un dels punts del Pla és un debat públic amb els caps de llista, d'acord amb les candidatures, com fan en altres ràdios municipals com Sant Sadurní o Gelida, i es proposa el dia 20 de maig.

En la mateixa reunió on s'explicava el Pla, abans d'enviar-lo a la Junta electoral, tres dels grups; ERC Esquerra Republicana de Catalunya, IO Impulsem Olèrdola i el PSC Partit dels Socialistes de Catalunya, van acceptar el debat. El portaveu d'Alternativa per Olèrdola APO va declinar pronunciar-se al·legant que ho havia de consultar.

Finalment, ja han donat resposta: el seu candidat Lucas Ramírez no accepta el debat.

No ens hauria de sorprendre gens ni mica, amb aquesta ja és la tercera vegada que s'hi nega, anys 2015 -2019 i 2023

De què té por en Lucas Ramírez per afrontar un debat amb Fina Mascaró, Jordi Álvarez i Jordi Pardo?

On és la transparència de la qual presumeix ell i el seu grup?

Els veïns i veïnes del municipi es perdran la possibilitat de veure les quatre persones que es presenten a l'alcaldia, defensant i argumentant el programa de cadascú sense por i amb convicció, donat que la condició per poder fer el debat era que hi hagués els quatre candidats.

Una altra oportunitat perduda.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local