Eleccions municipals 2023

Transformem-VNG denuncia una campanya de suplantació electoral

Transformem-VNG denuncia una campanya de suplantació electoral. Transformem-VNG

Transformem-VNG denuncia una campanya de suplantació electoral. Transformem-VNG

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de Transformem-VNG tenim constància que aquesta passada nit s'ha estat repartint cartelleria a la part alta del barri de Sant Joan i al Molí de Vent fent servir les sigles i la imatge de la nostra candidatura, llençant proclames de descrèdit polític cap a altres formacions.

Transformem-VNG ha nascut com una plataforma municipalista, preocupada per la gestió del nostre municipi, sempre treballant amb to propositiu i constructiu per la millora dels barris i el benestar dels veïns de tot Vilanova i la Geltrú.

D'ençà que vam presentar el nostre projecte, vam posar de manifest els nostres pilars fonamentals; la regeneració democràtica, la participació ciutadana i el municipalisme. Ha estat sorprenent veure com molts altres projectes presentats per diferents candidatures amb historial de govern, han fet seves també aquests proclames.
Benvingut sigui, alguna cosa estem fent bé!

Dels interessos partidistes que totes les formacions poden tenir a la pràctica del joc brut polític, hi ha una frontera que nosaltres pensem que mai s'ha de creuar.

Des de Transformem-VNG hem proposat una campanya honesta i transparent amb els pocs recursos dels que disposem, fent grans esforços per arribar el veïnat per tal d'explicar la nostra manera de fer política i fer-los partícips del nostre projecte.

Tanmateix, lamentem profundament constatar que no tothom ha seguit les mateixes regles del joc democràtic, suplantant la nostra identitat com a grup municipalista.

Davant d'aquests fets i assessorats pels nostres serveis jurídics, aquest matí ens hem vist obligats a denunciar a la Junta Electoral de Zona, i a fer públics els greus fets que en aquest escrit exposem. Paral•lelament, estem estudiant emprendre les accions legals que siguin pertinents.

Veïnes i veïns, malgrat tot, aquests fets ens donen la fortalesa suficient per mantenir-nos fidels a la nostra filosofia municipalista per continuar treballant al servei dels barris i de la gent.

Tots aquests atacs estèrils són símptoma de que alguna cosa s'està movent a Vilanova i la Geltrú.

Marc Segarra Sabio, alcaldable per Transformem-VNG

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local