Seguretat ciutadana

Denunciem la inacció i el silenci del govern davant de fets greus ocorreguts al municipi en les darreres setmanes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Vendrell està patint greus problemes d'inseguretat. Som conscients que no és un problema exclusiu de la nostra vila, però no per això s'ha de tenir menys present i actuar-hi amb conseqüència.

Fa poc més d'una setmana hi va haver un apunyalament al carrer Cristina Baixa; anteriorment a la Rambla, un atac homòfob a un jove de la comarca; aquest dissabte a la nit, un cop violent a un home del Vendrell que estava gaudint de la Shopping Night.

Si bé és cert que en actes nocturns que s'han fet aquest maig la presència policial és considerable, però ens preguntem si cal que estigui tota concentrada en un únic punt de la vila. És només voler aparentar una falsa sensació de seguretat? Totes les dades del Ministeri de l'Interior diuen precisament el contrari, i és que els fets delictius, especialment amb violència, han augmentat a la ciutat. 

Per tot plegat, demanem a l'actual equip de govern unes accions policials contundents, que siguin capaces de respondre davant aquesta greu problemàtica que tant preocupa a la ciutadania. I, especialment, que no deixi només en actuacions policials supèrflues les seves mesures, sinó que apliqui també una política activa en matèria de civisme, educadors de carrer i polítiques de convivència activa. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local